De optimale swing voor uw lichaam

De DGPI methode voor ambitieuze golfers

Heeft u het gevoel dat uw swing niet optimaal is? En bent u gemotiveerd om uw swing te verbeteren? Dan bent u bij het DGPI aan het juiste adres.

Wij werken met een uniek fysiek trainingsprogramma om uw swing te optimaliseren. Want een goed bewegend en krachtig lichaam is dé basis voor een goede golfswing. De moeite waard om aan te werken want de kans is groot dat u uw lichaam niet optimaal gebruikt. En dat uw swing een stuk efficiënter kan!

Samen met uw golfprofessional werken wij aan de verbetering van uw swing. Met een programma dat helemaal op uw persoonlijke capaciteiten wordt afgestemd.

Onze focus ligt op de fysieke optimalisatie van uw swingbeweging en uw golfprofessional werkt aan de techniek van uw swing. Zo werken we met elkaar toe naar één gemeenschappelijk einddoel: de ontwikkeling van dé optimale swing voor uw lichaam!

Ons programma is gebaseerd op de werkmethode van het gerenommeerde Titleist Performance Institute. Succes gegarandeerd!1
Assessment: analyse van uw swingbeweging


Uw golfswing verbetert u niet van de ene op de andere dag. Hoe vaak u ook traint, als u uw lichaam verkeerd gebruikt komt u geen stap verder.

Wij nemen dan ook de tijd om goed in kaart te brengen wat uw fysieke mogelijkheden en eventuele beperkingen zijn. Dit doen we door middel van een assessment waarbij we gebruik maken van de allernieuwste technologieën en apparatuur.

Met een uitgebreide fysieke screening brengen we uw basisbewegingen in kaart. Bovendien werken we als een van de weinige in Europa met een 3D Motion Analysis System, een uniek systeem dat uw swingbeweging nauwkeurig analyseert. Daarnaast bestaat het assessment uit een balvluchtanalyse en een clubevaluatie. Aan de hand van de uitkomst van het assessment bekijken we hoe u uw swing kunt optimaliseren.

Wilt u weten of uw swing efficienter kan?

2
Trainingsprogramma: optimalisatie van uw swingbeweging


Als u uw golfswing en golfspel écht structureel wilt verbeteren, raden wij u aan om na het assessment ons trainingsprogramma te volgen.

Wij stellen dan een persoonlijk trainingsschema voor u op waarmee we samen gaan werken aan de beste beweging voor uw swing. U leert uw lichaam beter te gebruiken om zo uiteindelijk te komen tot een efficiëntere swing.

Voor een optimaal resultaat raden wij aan om naast ons trainingsprogramma ook les te nemen bij een golfprofessional.

Het Trainingsprogramma is vooral gericht op het wegwerken van eventuele beperkingen, het vinden van de juiste balans en het creëren van explosieve kracht. Het trainingsschema bestaat uit fysieke oefeningen die u in het begin gewoon thuis kunt uitvoeren. Daarnaast traint u een keer per maand bij ons op locatie. Hierbij bekijken we samen hoe u de oefeningen uitvoert.

Aan de hand van de geboekte vooruitgang wordt uw trainingsschema eventueel aangepast. Dit alles doen we uiteraard met maar één doel voor ogen: het bereiken van de optimale swing voor úw lichaam!


Meer weten over ons unieke trainingsprogramma?